Лазерно гравиране и рязане

Джи Ес предлага лазерно гравиране на сувенири, гранит, кожа, стъкло, плат и много други.

Гравирането с лазер позволява и гарантира висока прецизност тъй като целия процес се управлява от специална компютърна система.
Нашата фирма разполага с последно поколение лазерна система за гравиране UNIVERSAL laser systems на световен лидер в лазерните технологии UNIVERSAL INC/https://www.ulsinc.com/

Искате подаръците, които подарявате на вашите близки да изглеждат уникални и избрани с внимание, а не купени набързо от най-близкия магазин? Обърнете се към нас!

Рекламна къща Джи Ес приема изображения по заявка на клиента за гравиране върху гранит и дърво на портрети, пейзажи, натюрморти, кръстчета, сувенири, букви,числа, лого, надписване и рязане на менюта и други.
Лазерното гравиране на снимки позволява да се увековечи фотографското изображение върху гранит, метални, пластмасови или стъклени повърхности.
Фотографии могат да бъдат гравирани върху метални ключодържатели, визитки, калъфи за цигари и запалки и др. По този начин се запечатва образа на любим човек, щастлив момент или любимо място.


Лазерното гравиране на снимки върху черен гранит, метал, дърво е изкуство.
Към поръчката на всеки клиент се отнасяме като към произведение на изкуството. Следователно, нашите клиенти винаги получават резултат, който в повечето случаи надхвърля техните очаквания.
За да се направи лазерно гравиране на снимка, се изисква само jpeg изображение в електронен вид.

Цени | Запитване

Информация за Контакти

  • Стара Загора
    ул. "Христо Ботев" 65,
    тел. 0897 826 064
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПОСЕТЕТЕ НИ И ВЪВ FACEBOOK

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК 9.00ч. - 17.00ч.

ОБЕДНА ПОЧИВКА 13.00ч. - 14.00ч.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - ПОЧИВНИ ДНИ

  • Тел: 0897 826 064