Визитки

Цени | Запитване

Визитките най-добре ще представят бизнеса ви. Ако винаги разполагате във вас с ваши визитки,то това със сигурност ще ви носи дивиденти. Добре е да знаете,че от евтините форми на реклама, визитките са с най-висока ефективност. Но какво точно представляват и как правилно да поръчате изработката на визитки.

Да кажем,че не разполагате с визитки а очевидно имате нужда от тях и искате да поръчате. Ако дойдете при нас, с познанията и опита си ще ви консултираме напълно безплатно за най-подходящия дизайн и материал,от който да бъдат изработени вашите визитки. Като допълнителна услуга можем да разработим, ако все още нямате, ваше фирмено лого, което задължително трябва да е изобразено на визитките на компанията ви.

Минимум информацията,която трябва да присъства на вашите визитки е личните ви имена, това на фирмата ви плюс адрес и телефон. Проява на лош вкус е да претоварвате визитките с много информация, като изброяване на стоки или услуги, които извършвате, картинки или афоризми. Напротив – малко но на място сложена допълнителна информация би помогнала на вашите визитки да направят по-стилно представянето ви. Никакъв случай не използвайте много различни шрифтове при изработката на визитки. Оформлението по-добре да е по-семпло, но с вкус. Визитките трябва да правят впечатление, но не и да са кичозни.

Галерия със снимки

Преглед на вградения онлайн галерия:
https://djies.com/vizitki.html#sigProGalleriaec75b52bb2

Информация за Контакти

  • Стара Загора
    ул. "Христо Ботев" 65,
    тел. 0897 826 064
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПОСЕТЕТЕ НИ И ВЪВ FACEBOOK

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК 9.00ч. - 17.00ч.

ОБЕДНА ПОЧИВКА 13.00ч. - 14.00ч.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - ПОЧИВНИ ДНИ

  • Тел: 0897 826 064